Ca­pi­tal Va­lue op­nieuw num­mer 1 in wo­ning­be­leg­gin­gen

28 april 2014

Capital Value is opnieuw nummer 1 in woningbeleggingen met een beleggingsvolume in 2013 van 226 miljoen euro. Dit blijkt uit de jaarlijkse ranking die PropertyNL op 25 april jl. publiceerde. Als specialist en nichespeler op de woningbeleggingsmarkt maakte Capital Value het afgelopen jaar een sterke groei door, zowel qua omzet als aantal medewerkers.

Naast het prolongeren van de koppositie in de categorie woningbeleggingen behaalde Capital Value in de categorie beleggingen een zevende plaats met een aanzienlijke stijging in het beleggingsvolume ten opzichte van vorig jaar (van ruim 160 miljoen euro naar 253 miljoen euro). In de totale ranking (top 101 makelaars) staat Capital Value op plaats nummer 14.

Kees van Harten, directeur Capital Value: "Het afgelopen jaar heeft ons hele team zich met veel toewijding ingezet om succesvolle transacties op de woningbeleggingsmarkt te realiseren. Wij zijn erg trots op het behaalde resultaat en verwachten ook binnenkort weer een aantal mooie transacties namens woningcorporaties en institutionele beleggers te kunnen melden. Met het grootste woningbeleggingsteam van Nederland zullen wij ons ook komend jaar vol ambitie inzetten om de koppositie in dit segment te behouden".

PropertyNL: "Vooral de positie van Capital Value, goed voor meer dan een kwart miljard aan transacties, is opmerkelijk. Binnen de beleggingsmakelaardij is Capital Value een top-10 speler".

Lees het volledige artikel (bron: PropertyNL)

Naar nieuwsoverzicht