Cha­ni­ne van Kleij in dienst bij Ca­pi­tal Va­lue

30 november 2012

Het team van Capital Value breidt wederom uit. Per 1 december start Chanine van Kleij bij Capital Value als Vastgoedadviseur. Chanine was werkzaam als vastgoedadviseur bij DTZ Zadelhoff en werkte daarvoor vijf jaar bij Nationaal Grondbezit B.V. als specialist op het gebied van woningbeleggingen.

Ing M.A. (Marijn) Snijders, directeur: “De uitbreiding van het team is een direct gevolg van het toenemende aantal opdrachten van institutionele beleggers en woningcorporaties. Chanine heeft jarenlange ervaring in woningbeleggingen en kan hierdoor direct een belangrijke rol vervullen binnen het team. Chanine zal onder meer verantwoordelijk zijn voor een professionele en gestructureerde verkoop van de diverse woningportefeuilles en nieuwbouw woningprojecten die Capital Value op dit moment aanbiedt”.

Naast uitbreiding van personeel zal Capital Value per 1 januari ook kantoorruimte bijhuren. Het gaat om ca. 200 m² aan de Maliebaan 85. Naar verwachting zal het team de komende periode verder worden uitgebreid.

Lees ook:
PropertyNL, 30 nov 12: Chanine van Kleij in dienst bij Capital Value
Vastgoedjournaal, 30 nov 12: Chanine van Kleij naar Capital Value 
Vastgoedmarkt, 2 dec 12: Chanine van Kleij naar Capital Value

Naar nieuwsoverzicht