Del­ta Lloyd Vast­goed koopt 31 nieuw­bouw­wo­nin­gen

14 april 2014

Delta Lloyd Vastgoed en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM hebben een koopovereenkomst gesloten voor 31 nieuw te bouwen woningen in deelgebied De Conerij op het Enkaterrein te Ede. Het betreft geschakelde eengezinswoningen verdeeld over drie bouwblokken. De woningen worden turnkey opgeleverd. Capital Value adviseerde Delta Lloyd Vastgoed bij de aankoop in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff. Houthoff Buruma en Van Putten Van Apeldoorn Notarissen uit Ede zorgden voor de juridische begeleiding. 

Met de bouw van de woningen is reeds gestart en naar verwachting zullen de woningen eind dit jaar worden opgeleverd. Delta Lloyd Vastgoed zal de woningen in het middeldure huursegment gaan verhuren. De woningen hebben een oppervlakte van circa 120 m² en zullen worden voorzien van een luxe afwerking en inbouwapparatuur. Zowel het ontwerp als de bouw van de woningen zijn in handen van BAM Woningbouw.

Ing. M.A. (Marijn) Snijders RT MRICS: "Wij constateren een toenemende investeringsbehoefte van institutionele beleggers voor nieuwbouwwoningen. De voorspelde tekorten in het middeldure huursegment zijn een belangrijke impuls om in dit segment te investeren. Deze transactie onderstreept nogmaals het belang van de gezamenlijke opgave waar beleggers, bouwers en gemeenten voor staan om woningtekorten tegen te gaan."

Voor meer informatie over deze transactie kunt u contact opnemen met Ing M.A. (Marijn) Snijders RT MRICS.

Lees ook:
PropertyNL, 18 april 2014: Delta Lloyd Vastgoed en Wonen op Enka ontwikkelen woningen in Ede
Vastgoedmarkt, 16 april 2014: Delta Lloyd koopt 31 woningen op Enka terrein in Ede
 

Naar nieuwsoverzicht