Del­ta Lloyd Vast­goed koopt 54 nieuw­bouw­wo­nin­gen in Bus­sum

7 september 2015

Delta Lloyd Vastgoed en Bouwbedrijf Noordersluis hebben een koopovereenkomst gesloten voor 54 nieuw te bouwen appartementen aan de Brinklaan in Bussum. Het betreft drie woongebouwen met ieder 18 appartementen. De woningen worden turnkey opgeleverd. Delta Lloyd werd bij de aankoop geadviseerd door Capital Value in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff.

Met de bouw van de appartementen is inmiddels gestart. Naar verwachting zullen de appartementen in het najaar van 2016 worden opgeleverd. Delta Lloyd Vastgoed zal de woningen in het vrije sector huursegment gaan verhuren. De woningen hebben een oppervlakte van tussen de circa 65 en 108 m² en zullen worden voorzien van een luxe afwerking en inbouwapparatuur. In de bestaande parkeergarage naast het project zijn 54 parkeerplaatsen aangekocht die op het bergingsniveau direct bereikbaar zijn. Het ontwerp van de woningen is gemaakt door LEVS architecten en de bouw zal worden uitgevoerd door Bouwbedrijf Noordersluis.

Igno Schings, manager Vastgoed van Delta Lloyd: "Deze aankoop past in het beleid van Delta Lloyd om haar woningportefeuille te vernieuwen en verder uit te breiden. Wij zullen op korte termijn meerdere aankooptransacties bekendmaken."

Marijn Snijders, directeur Capital Value: "Nederlandse pensioenfondsen en verzekeraars spelen een belangrijke rol bij de nieuwbouw van huurwoningen in het middeldure segment. Om de tekorten tegen te gaan zou het mooi zijn als gemeenten en projectontwikkelaars meer woningen aanbieden in dit segment." 

Voor meer informatie over deze transactie kunt u contact opnemen met Ing M.A. (Marijn) Snijders RT MRICS. 

Lees ook:
PropertyNL:Delta Lloyd koopt nieuwbouwappartementen in Bussum
Vastgoedmarkt: Delta Lloyd Vastgoed koopt 54 woningen in  Bussum

Naar nieuwsoverzicht