Del­ta Lloyd Vast­goed koopt por­te­feuil­le van 183 wo­nin­gen van GREEN

23 november 2015

Delta Lloyd Vastgoed heeft overeenstemming bereikt met GREEN over de aankoop van een portefeuille van 183 woningen verspreid over meerdere complexen in Nederland. Het betreft een relatief nieuwe portefeuille met bouwjaren variërend van 2007-2011. Een belangrijk deel van de portefeuille betreft de woontoren in Capelle aan den IJssel van 85 woningen. Daarnaast betreft het appartementen in Den Bosch, Vleuten, Middelburg, Venray en Borne. De woningen zijn nagenoeg allemaal verhuurd. Een deel van de complexen is gesitueerd boven nieuw gerealiseerde winkelcentra.  

Capital Value begeleidde Delta Lloyd Vastgoed bij de aankoop van de portefeuille. Cushman & Wakefield trad op voor GREEN. 

Igno Schings, manager Delta Lloyd Vastgoed: "Deze aankoop past in het beleid van Delta Lloyd om haar woningportefeuille verder uit te breiden. Wij zijn het afgelopen jaar in staat geweest om een aantal goede projecten te verwerven. Op korte termijn zullen wij meer transacties bekendmaken".

Marijn Snijders, directeur Capital Value: "Deze aankoop past in het streven van Nederlandse en buitenlandse pensioenfondsen om de woningportefeuille verder uit te bouwen. Het verwerven van bestaande portefeuilles kan een prima aanvulling zijn bij de aankoop van nieuwbouw complexen omdat deze bestaande projecten een directe cash flow genereren".

Voor meer informatie over deze transactie kunt u contact opnemen met Ing M.A. (Marijn) Snijders RT MRICS

Lees ook:
PropertyNL: Delta Lloyd Vastgoed koopt 183 woningen van GREEN
Vastgoedmarkt: Delta Lloyd koopt 183 woningen van GREEN
Vastgoedjournaal: Delta Lloyd Vastgoed koopt portefeuille van 183 woningen van GREEN

Naar nieuwsoverzicht