Kees van Har­ten neemt pu­bli­ca­tie Mi­nis­te­rie in ont­vangst

4 juni 2014

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) presenteerde tijdens de Provada een nieuwe brochure voor buitenlandse beleggers over het investeren in de Nederlandse woningmarkt.  De brochure met de titel ‘Investing in the Dutch Housing market’ heeft als doel de buitenlandse belegger te informeren over de huidige kansen op de woning(beleggings)markt.

Kees van Harten, directeur Capital Value, ontving een van de eerste exemplaren van de publicatie uit handen van Mark Frequin, Directeur Generaal Bouwen en Wonen. Dit vond plaats tijdens de gezamenlijke bijeenkomst van Capital Value en het Ministerie op de Provada over dit onderwerp.

Kees van Harten: "Wij waarderen de actieve houding van het Ministerie zeer om de Nederlandse woningmarkt op een goede en objectieve wijze over het voetlicht te brengen bij buitenlandse investeerders. Ook dit levert weer een bijdrage om buitenlandse investeerders het vertrouwen te geven om tot de Nederlandse woningbeleggingsmarkt toe te treden."  

Naar nieuwsoverzicht