Lin­got­to ver­koopt nieuw­bouw­ont­wik­ke­ling LOOS in Den Haag aan Ve­ste­da

14 oktober 2022

Lingotto heeft nieuwbouwontwikkeling LOOS in Den Haag verkocht aan Vesteda. LOOS bestaat uit 78 woningen met een inpandige parkeergarage. Van de appartementen bevindt 80% zich in het middenhuursegment. Het U-vormige wooncomplex met binnenhof verrijst op de voormalige locatie van de Ontmoetingskerk. Capital Value begeleidde Lingotto bij de verkoop.

LOOS is een eigentijds en opvallend ontwerp van AAArchitecten in Loosduinen, een stadsdeel in het zuidwesten van Den Haag. De appartementen hebben een gemiddelde oppervlakte van ca. 63 m².  De voordeuren van de appartementen liggen aan een galerij rond het binnenhof. Het complex is ontwikkeld met het oog op een hoogwaardige duurzaamheidsklasse.

Arjan Peerboom, directeur bij Capital Value: "Deze ontwikkeling is een mooi voorbeeld van het toevoegen van betaalbare huurwoningen waar in Den Haag een enorme vraag naar is. We zien nog steeds veel interesse bij beleggers in dit type complexen. Door het oplopende woningtekort is het enorm belangrijk dat marktpartijen en overheid nog meer samenwerken om nieuwbouwprojecten mogelijk te maken."

Naar nieuwsoverzicht