Thijs Ko­nij­nen­dijk Head of Re­search bij Ca­pi­tal Va­lue

1 juni 2018

Per 1 juni is Thijs Konijnendijk in dienst getreden bij Capital Value. Als Head of Research zal hij verantwoordelijk zijn voor de diverse onderzoeken die Capital Value jaarlijks uitvoert op de woningbeleggingsmarkt. Daarnaast zal hij een belangrijke bijdrage leveren aan de consultancydiensten van Capital Value. Thijs was eerder docent aan de Universiteit Utrecht en werkte als Research Consultant bij Cushman & Wakefield.

Kees van Harten, directeur Capital Value: 'Wij zijn zeer verheugd met de komst van Thijs naar ons team. Wij investeren al jaren veel in onderzoek. Thijs heeft een enorme expertise op dit gebied. Hierdoor kunnen wij onze onderzoeks- en consultancyactiviteiten de komende jaren nog verder uitbreiden en optimaliseren".

Ook het projectteam breidt uit
Naast de uitbreiding van de researchafdeling treden per 1 juni ook Jacoline van den Berg (voorheen: Cushman & Wakefield) en Toufik Bennadi (voorheen: a.s.r. real estate) in dienst als projectassistent. Zij zullen operationele ondersteuning bieden aan de vastgoedadviseurs bij lopende aan- en verkoopprocessen. Het team van Capital Value bestaat nu uit 40 medewerkers (bekijk ons team).  

Naar nieuwsoverzicht