We­der­om uit­brei­ding Ca­pi­tal Va­lue Taxa­ties

18 september 2018

Capital Value Taxaties blijft groeien. In september zijn drie nieuwe young professionals gestart. Janneke Luttikholt (rechts) en Ralph Dik (midden) zijn in dienst gekomen als junior taxateur. Daarnaast zal Eline Bardoel (links) het team als projectassistent gaan ondersteunen.

Janneke en Ralph studeerden beiden Vastgoed & Makelaardij. Janneke deed onderzoek naar de markt voor studentenhuisvesting in Nederland en de eisen van beleggers bij investeringen in dit segment. Ralph onderzocht de marktperceptie van het effect van verduurzaming binnen de woningmarkt. Eline heeft een achtergrond in marketing & communicatie.

Ruben Smulders, directeur Taxaties: "Wij werken met een groot team van senior taxateurs met veel kennis en ervaring. Hierdoor zijn wij ook in staat kansen te bieden aan jong talent en hen optimaal te begeleiden. Zowel Ralph als Janneke zijn voor hun afstudeeronderzoek bij ons terechtgekomen. Naast hun onderzoek hebben zij onze vaste taxateurs ondersteund bij de lopende taxatieopdrachten". 

Naar nieuwsoverzicht