CB­RE GI ver­koopt wo­ning­com­plex te Bre­da

2 oktober 2014

CBRE Global Investors heeft een woningcomplex in Breda verkocht. Het betreft een complex met 60 appartementen in de wijk Ruitersbos. Koper is een lokale particuliere belegger. Capital Value begeleidde CBRE GI bij de verkoop. De koper werd geadviseerd door JLL. De transactie werd begeleid door E&L Notarissen. 

De verkoop is onderdeel van de verdere optimalisering van de woningportefeuille van het CBRE Dutch Residential Fund. De strategische doelen voor de optimalisering, zoals een optimale geografische spreiding en verdere verjonging van de portefeuille worden door deze verkoop gerealiseerd. Daarnaast zal het fonds, om de langdurig goede performance waarborgen, de operationele portefeuille actief blijven managen en zich intensief bezig houden met de aankoop van nieuwbouwprojecten. 

Het complex maakt onderdeel uit van een grotere portefeuille die CBRE GI op dit moment in de verkoop heeft. De portefeuille omvat complexen in onder andere Den Haag, Emmen, Assen, Oisterwijk en Venray. Voor deze woningen is veel belangstelling van zowel regionale investeerders als landelijk opererende particuliere en internationale beleggers.

Voor meer informatie over deze transactie kunt u contact opnemen met Mr. C.A. (Kees) van Harten MRE MRICS.

Lees ook:
Vastgoedjournaal, 2 oktober 2014: CBRE GI verkoopt woningcomplex te Breda

Naar nieuwsoverzicht