Provada 2024

Events 11-13 juni Provada 2024

Van 11 tot 13  juni 2024 staat de RAI in Amsterdam weer volledig in het teken van Provada, dé toonaangevende vastgoedbeurs van Nederland. Ons team is dagelijks aanwezig om u bij te praten over de ontwikkelingen op de Nederlandse woning- en zorgvastgoedmarkt.

Kom naar het Volkhuisvestingsplein
Naast onze aanwezigheid op de beursvloer, spelen wij een actieve rol bij het Volkshuisvestingsplein in samenwerking met Provada en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Dit plein is de opvolger van de succesvolle ‘Dag van de betaalbare huurwoning’ uit 2023. Op dit plein vinden diverse activiteiten plaats in het kader van het thema Betaalbaar wonen en versnellen.

Wat kunt u verwachten op het Volkshuisvestingsplein? 

Openingsdebat
Dinsdag 11 juni 10.45 – 11.30 uur, Forum 1

Het eerste grote Woondebat op PROVADA gaat over de Staat van de Volkshuisvesting .
Deelnemers zijn: Tom van ’t Hek (moderator), Marijn Snijders (Capital Value), Albert Vermuë (VNG), Heleen Aarts (Amvest), Marja Appelman (Ministerie BZK) en Rob Haans (de Alliantie) .

Hoe gaan we meer bouwen voor senioren?
Woensdag 12 juni 14.00-14.45 uur, Forum 1

De vergrijzing vraagt om een snelle uitbreiding van het aantal passende woningen voor ouderen. Deelnemers zijn: Boris van der Gijp (Achmea Real Estate), Daan Tettero (Achmea Real Estate),  Peter Boerenfijn (Habion), Danny La Rose (Capital Value) , Pieter Paul Slikker (gemeente Den Bosch) en Hans Ton (Ministerie BZK).

Samenwerkingstafels
Dagelijks
Op alle dagen zijn er drie rondes met samenwerkings-/gesprekstafels, waarbij  ervaringen worden gedeeld en werkafspraken gemaakt en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aanwezig is.

Meer informatie?
Graag verwijzen wij u naar de website van Provada.

Wilt u deelnemen aan een van de samenwerkingstafels?

Neem voor meer informatie contact op met Jacoline van den Berg, vastgoedadviseur

Zoekt u een spreker voor uw event?

Onze specialisten treden regelmatig op als gastspreker. Bekijk onze gastsprekers of neem contact op met Amanda Zwemmer, Communicatiemanager.