Capital Value Scriptieprijs

Heb jij een scriptie geschreven over de woning- of zorgvastgoedmarkt? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de Capital Value Scriptieprijs en maak je kans op een citytrip naar Londen!

Hoe werkt het?

  • De Capital Value Scriptieprijs staat open voor studenten die in het academisch jaar 2023-2024 een bachelor- of masterscriptie hebben geschreven aan een Nederlandse Hogeschool, Universiteit of aan een van de vakopleidingen van de ASRE (MSRE of MRE).
  • Je scriptie gaat over de woning(beleggings)markt of zorgvastgoedmarkt in Nederland
  • Je scriptie is in 2023 of 2024 geschreven (en uiterlijk eind 2024 afgerond)

De jury
Ingezonden scripties worden beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit vastgoedprofessionals van Capital Value, waaronder Thijs Konijnendijk (Head of Research), Stefan Janssen (Head of Consultancy), Kees van Harten (directeur), Marijn Snijders (directeur) en Ruben Smulders (directeur taxaties). Zij zullen de scripties inhoudelijk beoordelen op basis van de toegevoegde waarde van het onderzoek voor de woning(beleggings)markt of zorgvastgoedmarkt in Nederland. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De prijs(uitreiking)
De winnaar van de scriptieprijs krijgt een citytrip naar Londen voor twee personen (incl. treinreis en twee hotelovernachtingen). En dat is niet het enige. We reiken je prijs uit tijdens Shared Value, onze jaarlijkse bijeenkomst in februari voor alle belangrijke stakeholders op de woningbeleggingsmarkt (beleggers, corporaties en ontwikkelaars). Deze bijeenkomst biedt een unieke netwerkmogelijkheid om met alle belangrijke spelers op de markt in contact te komen.

Sluitingsdatum inschrijving: 31 december 2024
Wil je in aanmerking komen voor de Capital Value Scriptieprijs? Stuur dan uiterlijk 31 december 2024 jouw scriptie mét een samenvatting van maximaal 2 pagina’s naar research@capitalvalue.nl. Schrijf daarbij een korte motivatie waarom jij denkt dat jij de Capital Value scriptieprijs zou moeten winnen. Check voor het insturen ook nog even het reglement voor de Scriptieprijs.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Thijs Konijnendijk, Head of Research & Data Intelligence.

Met de scriptieprijs stimuleren we jong talent om vooral veel onderzoek te blijven doen naar de woning- en zorgvastgoedmarkt.

Thijs Konijnendijk, Head of Research