Uw specialist op de woning- en zorgmarkt

Team Capital Value. Rekenmeesters. Een verbindende schakel in de vastgoedwereld. Wij brengen partijen bij elkaar en voeden een goed functionerende woning- en zorgvastgoedmarkt. Als adviseurs, taxateurs en dealmakers streven we constant naar verbetering en innovatie. Voor u als opdrachtgever en voor de Nederlandse vastgoedmarkt als geheel.

U kunt vertrouwen op onze actuele kennis en oprechtheid. We zijn vastgoedspecialist maar vooral partner en zetten ons in voor uw succes. Bij ons vindt u een team van gedreven optimisten die in hetzelfde doel geloven.

We zijn altijd scherp maar we lachen net zo hard. Wij koesteren onze onafhankelijkheid en we hebben het lef om anders te zijn. Vastgoed is meer is dan stenen en cijfers, dat weten wij maar al te goed. Het gaat om relaties, vertrouwen en toewijding. Met onze dienstverlening – transacties, taxaties, consultancy en onderzoek – helpen we u om de gewenste resultaten te behalen. Onze uitgebreide kennis stelt ons in staat om dieper te graven, meer te begrijpen en meer te bereiken. Voor u.

Capital Value. Passionate People.

Onze expertises
Direct naar onze diensten
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij zijn lid van RICS en NVM Business en hanteren bij transacties de richtlijnen van IVBN. Onze taxatiediensten zijn ISAE 3402 Type II  gecertificeerd. Wij streven naar een langdurige en persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers waarin wij altijd een advies op maat verzorgen.

Meer over onze kwaliteitsgarantie
MVO-beleid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een zeer belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. Naast de uitdagingen en focus op een duurzame woning- en zorgvastgoedmarkt streven we ernaar om ook binnen onze eigen organisatie een voorbeeld te zijn van MVO.

Neem contact op voor meer informatie over ons MVO-beleid
Werken bij Capital Value?

We zijn altijd nieuwsgierig om in contact te komen met ambitieuze young professionals of ervaren vastgoedspecialisten die een volgende stap in hun carrière willen maken. Bel bij interesse gerust een van onze teamleden of kijk voor meer informatie bij onze vacatures.

Ontmoet ons team    Naar vacatures