Werken bij Capital Value

Wij zijn een jonge en snelgroeiende organisatie met een focus op de woning- en zorgvastgoedmarkt. Ons team bestaat uit een mooie mix van ervaren adviseurs en taxateurs en jonge ambitieuze professionals die zich volop willen ontwikkelen in het vak.

Een stukje geschiedenis
Capital Value is in 2012 opgericht en is in ruim 10 jaar tijd uitgegroeid van vier naar ruim 70 medewerkers. We begonnen met het begeleiden van aan- en verkoopprocessen op de woningbeleggingsmarkt, maar breidden dit al snel uit met full-service taxatiedienstverlening, veel onderzoek en ook consultancydiensten. Door onze snelle groei hebben we maar liefst 7 (!) FD Gazellen Awards in de wacht gesleept, een prijs voor de snelstgroeiende organisaties in Nederland. 

Onze kernwaarden
We verbinden marktpartijen met elkaar, zijn enorm toegewijd aan ons werk, gaan altijd voor het beste resultaat en voorspellen trends op basis van onderzoek. Samengevat leidt dat tot de volgende kernwaarden:

  • Verbindend
  • Toegewijd
  • Competitief
  • Visionair

Wat kun je bij ons verwachten?

De sfeer
We hebben een informele bedrijfscultuur en lopen graag bij elkaar binnen. Hard werken met een hoge fun-factor, zeggen we wel eens. We vieren onze successen, borrelen regelmatig met elkaar en organiseren ook sportieve teamuitjes.

Het werk
We willen vooroplopen in de markt en streven daarbij altijd naar de hoogste kwaliteit en een personal touch in onze dienstverlening. We denken mee met de klant en zijn deze het liefst altijd een stapje voor.

De voorwaarden
Je werkt op een van de kantoren (Utrecht, Amsterdam of Eindhoven) en krijgt ook de mogelijkheid vanuit huis te werken. We hebben een pensioenregeling en je hebt, afhankelijk van je functie, mogelijk recht op een telefoon, een laptop, een leaseauto en meer. We bieden daarnaast graag opleidingsmogelijkheden om je expertise over een bepaald onderwerp uit te breiden. We vertellen je er graag meer over.

Meer weten?
Bekijk onze video voor een impressie of kom een keer langs voor een kop koffie!

Bekijk onze vacatures

Wil jij ook bij ons werken?

Neem dan contact op met Marjolein Boerkamp, HR Manager.