Amvest verkoopt 100 woningen aan Daelmans Vastgoed

Nieuws 28 mei 2013

Onlangs heeft Amvest Investment Management namens het Amvest Residential Dynamic Fund drie woningcomplexen met in totaal ca. 100 eengezinswoningen verkocht aan Daelmans Vastgoed. Het betreft eengezinswoningen in Haarlem en Amersfoort. Capital Value begeleidde Amvest bij de transactie.  

Mr C.A. (Kees) van Harten MRE MRICS, directeur Capital Value: “Voor dit type product zien wij een stabiliserende markt met voldoende regionale, nationale en internationale kopers. Deze transactie bevestigt de trend dat private investeerders in toenemende mate belangstelling tonen voor woningbeleggingen. Wij zien ook steeds vaker interesse van winkelbeleggers die vanwege diversificatie nu ook in woningen willen investeren. De financierbaarheid van grondgebonden woningen is goed.”

Over Amvest
Amvest is actief als fondsmanager en ontwikkelaar op de Nederlandse woningmarkt. Creatief en innovatief in het ontwikkelen van duurzame en levendige woningen en woongebieden in de economisch sterke gebieden in Nederland. Inventief als het gaat om het oplossen van complexe vraagstukken van huurders en kopers, wiens wensen centraal staan. Altijd betrokken met een langetermijnvisie. Alle activiteiten van Amvest zijn gericht op het creëren, onderhouden en behouden van lange-termijn relaties. Door zowel te ontwikkelen als te managen, waarborgt Amvest een hoge kwaliteit van het vastgoed in haar fondsen en wordt uitzicht geboden op een hoger rendement.

Over Daelmans Vastgoed
Daelmans Vastgoed is ruim 30 jaar een gevestigde naam in de wereld van onroerend goed. Met verantwoorde beleggingen heeft het familiebedrijf een gevarieerde portefeuille opgebouwd die inmiddels meer dan 2.500 eenheden omvat. Daarmee behoort Daelmans Vastgoed tot de grotere particuliere beleggers van Nederland. Voor meer informatie over deze transactie kunt u contact opnemen met Mr C.A. (Kees) van Harten MRE MRICS. Lees ook: Vastgoedjournaal, 28 mei 2013: Amvest verkoopt 100 eengezinswoningen aan Daelmans Vastgoed PropertyNL, 29 mei 2013: Amvest verkoopt 100 woningen aan Daelmans Vastgoedmarkt, 29 mei 2013: Amvest verkoopt 95 woningen aan Daelmans