Amvest verkoopt drie woningcomplexen aan Daelmans Vastgoed

Nieuws 22 aug 2012

Onlangs heeft Amvest Investment Management namens het Amvest Residential Dynamic Fund drie woningcomplexen met in totaal 95 huurwoningen verkocht aan Daelmans Vastgoed. Het betreft eengezinswoningen in Amstelveen, Den Bosch en Uithoorn. Capital Value begeleidde Amvest bij de transactie. 

Markt voor huurwoningen nog steeds in beweging
Volgens Marijn Snijders, directeur van Capital Value, is er nog steeds grote vraag naar verhuurde woningen op een goede locatie. “Wij merken dat met name particuliere beleggers op zoek zijn naar bestaande huurwoningen. Ook zien wij nog steeds nieuwe toetreders. Door de toenemende tekorten in de woningmarkt blijft de risico-rendementsverhouding op deze investeringen goed. De komende periode zullen wij meer transacties publiceren”. 

Over Amvest
Amvest is actief als fondsmanager en ontwikkelaar op de Nederlandse woningmarkt. Creatief en innovatief in het ontwikkelen van duurzame en levendige woningen en woongebieden in de economisch sterke gebieden in Nederland. Inventief als het gaat om het oplossen van complexe vraagstukken van huurders en kopers, wiens wensen centraal staan. Altijd betrokken met een langetermijnvisie. Alle activiteiten van Amvest zijn gericht op het creëren, onderhouden en behouden van lange-termijn relaties. Door zowel te ontwikkelen als te managen, waarborgt Amvest een hoge kwaliteit van het vastgoed in haar fondsen en wordt uitzicht geboden op een hoger rendement.

Over Daelmans Vastgoed
Daelmans Vastgoed is ruim 30 jaar een gevestigde naam in de wereld van onroerend goed. Met verantwoorde beleggingen heeft het familiebedrijf een gevarieerde portefeuille opgebouwd die inmiddels meer dan 2.500 eenheden omvat. Daarmee behoort Daelmans Vastgoed tot de grotere particuliere beleggers van Nederland. Voor meer informatie over deze transactie kunt u contact opnemen met Ing M.A. (Marijn) Snijders RT. Lees ook: PropertyNL, 23 aug 2012: Amvest verkoopt 95 woningen aan Daelmans Vastgoedjournaal, 23 aug 2012: Opnieuw grote woningbeleggingsdeal door bemiddeling Capital Value Vastgoedmarkt, 23 aug 2012: Amvest verkoopt 95 woningen aan Daelmans