Amvest verkoopt woningcomplex te Den Haag

Nieuws 3 jul 2013

Onlangs heeft Amvest Investment Management namens het Amvest Residential Dynamic Fund een woningcomplex in Den Haag verkocht. Het complex omvat in totaal 17 meergezinswoningen en ligt in stadsdeel Haagse Hout. Koper is een particuliere belegger. Capital Value begeleidde Amvest bij de transactie.  

Ing M.A. (Marijn) Snijders RT MRICS, directeur Capital Value: “Ook voor dit complex was opvallend veel interesse van beleggers uit de regio Den Haag. Steeds vaker zien wij beleggers die in hun thuisregio willen investeren”.  

Over Amvest
Amvest is actief als fondsmanager en ontwikkelaar op de Nederlandse woningmarkt. Creatief en innovatief in het ontwikkelen van duurzame en levendige woningen en woongebieden in de economisch sterke gebieden in Nederland. Inventief als het gaat om het oplossen van complexe vraagstukken van huurders en kopers, wiens wensen centraal staan. Altijd betrokken met een langetermijnvisie. Alle activiteiten van Amvest zijn gericht op het creëren, onderhouden en behouden van langetermijnrelaties. Door zowel te ontwikkelen als te managen, waarborgt Amvest een hoge kwaliteit van het vastgoed in haar fondsen en wordt uitzicht geboden op een hoger rendement. Voor meer informatie over deze transactie kunt u contact opnemen met Ing M.A. (Marijn) Snijders RT MRICS. Lees ook: PropertyNL, 3 juli 2013: Amvest verkoopt woningcomplex te Den Haag Vastgoedjournaal, 3 juli 2013: Amvest verkoopt woningcomplex te Den Haag Vastgoedmarkt, 4 juli 2013: Amvest verkoopt woningcomplex Haagse Hout