Berlage Vastgoed verkoopt Amsterdamse woningportefeuille voor 10 miljoen

Nieuws 21 jun 2017

Berlage Vastgoed heeft onlangs 3 woningcomplexen verkocht in Amsterdam. In totaal gaat het om 23 appartementen en 2 commerciƫle ruimten in Amsterdam West, Oosterparkbuurt en Amsterdam Noord. Capital Value begeleidde Berlage Vastgoed bij het verkoopproces.

Het betreft een unieke woningportefeuille gebouwd in de Amsterdamse stijl met woningen op aansprekende locaties. Alle panden zijn onaangebroken en recent hoogwaardig gerenoveerd. De karakteristieke bouwstijl is hierbij behouden gebleven.

Marijn Snijders, directeur Capital Value: “Internationale beleggers hebben veel kapitaal beschikbaar om de investeren in Nederlandse huurwoningen. Amsterdam en andere grote steden in de Randstad zijn favoriet. Beleggers waarderen de stabiele rendementen en positieve economische en demografische ontwikkeling als zeer positief”.

De portefeuille is gekocht door een internationale investeerder en wordt toegevoegd aan een bestaand Nederlands woningfonds. De belegger zal de portefeuille in langjarige exploitatie nemen.