Bouwonderneming Stout verkoopt 58 appartementen aan Holland Immo Group

Nieuws 6 okt 2020

Bouwonderneming Stout B.V. heeft een ontwikkeling van 58 appartementen in Dordrecht verkocht. Het betreft een volledige transformatie van het voormalige 'Regiokantoor' aan de Noordendijk 250. Dit kantoorgebouw is oorspronkelijk gebouwd voor het Gemeentelijk Energie Bedrijf (later Eneco) en ligt in de wijk Stadswerven-Zuid. Onder de naam VOLT wordt het getransformeerd naar een modern en levendig appartementencomplex met in totaal 58 huurappartementen. De koper is Holland Immo Group, die het project turn-key zal afnemen. Capital Value begeleidde Bouwonderneming Stout bij de verkoop. 

Nieuwe energie voor het Regiokantoor
Naast de moderne appartementen wordt op de begane grond een Integraal Kindcentrum gerealiseerd met een basisschool, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en BSO. Aan de achterzijde biedt VOLT plaats aan een commerciële ruimte. VOLT is gelegen in Stadswerven-Zuid, een levendige wijk met veel ontwikkelingen op het gebied van wonen, cultuur en horeca.

Jan Korevaar, Commercieel Manager bij Bouwonderneming Stout: “Wij vinden het een mooie uitdaging om middels deze duurzame transformatie het bekende Regiokantoor om te vormen naar een nieuwe en bruisende woonomgeving.  Thijs Meijer, vastgoedadviseur nieuwbouw bij Capital Value: “Deze bijzondere transformatie van kantoor naar modern appartementencomplex levert een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van het woningtekort.” Manfred Kühl, CEO van Holland Immo Group: “Deze transformatie van het Regiokantoor past perfect in onze strategie om te beleggen in spraakmakende nieuwbouwwoningen, waarbij wij als forward funding partner samen met de bouwer tot realisatie overgaan.”