Capital Value en Provada organiseren ‘Dag van de Betaalbare (Huur)woning’

Nieuws 3 apr 2023

De behoefte aan betaalbare woningen is groter dan ooit. PROVADA  en Capital Value slaan daarom de handen ineen voor de 'Dag van de Betaalbare Huurwoning' op donderdag 15 juni. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Wat staat er op het programma?
Gedurende de hele dag is de business lounge een gezellige huiskamer waar corporaties, gemeentes, marktpartijen én conceptaanbieders van (modulaire) woningen samenkomen voor een kop koffie en een goed (ronde tafel)gesprek.

10.45-11.45 uur Plenaire openingsbijeenkomst
De bouwstromen willen maar niet echt van de grond komen. We kennen de dilemma’s maar ook oplossingen. Onder leiding van Tom van ’t Hek gaat een unieke line-up van stakeholders met elkaar in gesprek om – vanuit ieders perspectief – gezamenlijk de oplossingen te formuleren.

Sprekers ? Marijn Snijders – Capital Value ? Martin van Rijn – Aedes ? Martijn Balster – VNG ? Desiree Uitzetter – Neprom ? Gert jan van der Baan – IVBN

12.00-16.00 uur Samenwerkingstafels
De middag staat in het teken van de verdieping en verbinding. Vertegenwoordigers van corporaties, ontwikkelaars, beleggers en gemeenten zijn uitgenodigd uit om over verschillende thema’s met elkaar in gesprek te gaan. Per tafel staat 1 thema centraal onder leiding van een moderator. De thema’s van de tafels worden eind deze maand bekendgemaakt.

Heeft u een onderwerp om te bespreken of wilt u een actieve rol spelen als moderator? Stuur dan een email aan Bregje de Looff, vastgoedadviseur bij Capital Value.
Provada vindt plaats van 13-15 juni 2023 in de RAI in Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van PROVADA

TIP: Bent u werkzaam bij een corporatie? Meld u nu aan via deze mail en ontvang een kortingscode voor uw toegangskaart.