Capital Value in actie voor Orange Babies

Nieuws 1 sep 2022

In oktober gaan Marijn Snijders en Kees van Harten 10 dagen fietsen in Namibië om geld op te halen voor Orange Babies. Elke donatie is van harte welkom en komt direct ten goede aan de projecten van Orange Babies. 

Marijn Snijders, directeur Capital Value: “Een aantal jaren geleden kwamen we in aanraking met het werk van Orange Babies. Sindsdien steunen wij deze fantastische stichting in het werk dat zij doen. Door mee te doen met de fietstour door Namibië willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor een hiv-vrije generatie. Daarnaast biedt de tour ons een fysieke uitdaging en de mogelijkheid met eigen ogen te zien wat er met donaties bereikt wordt.”

Orange Babies ambieert een wereld waar geen kinderen meer worden geboren met hiv en een samenleving waar moeders, kinderen en adolescenten die de gevolgen van de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden, een eerlijke kans op een toekomst hebben. Elke financiële bijdrage kan helpen met de missie van Orange Babies. Voor ? 10,- krijgt een kind twee weken lang eten Voor ? 25,- kan een kind een kwartaal naar school Voor ? 100,- kan een baby hiv-vrij geboren worden Steun Marijn en Kees en

doneer hier
Elke donatie is welkom!