Capital Value organiseert internationaal netwerk diner op EXPO REAL

Nieuws 10 okt 2013

Op maandag 7 oktober jl. vond het investment opportunity diner van Capital Value in München plaats. Het evenement werd georganiseerd rond de EXPO REAL en had als thema ‘Going Dutch’ om de kansen in de Nederlandse woningbeleggingsmarkt internationaal onder de aandacht te brengen.

In Hotel Vierjahreszeiten waren circa dertig genodigden aanwezig met een gemeenschappelijke interesse in de Nederlandse woningbeleggingsmarkt. Het gezelschap bestond uit een mix van vertegenwoordigers van grote internationale investeringsmaatschappijen alsmede de top van de particuliere en institutionele beleggers uit  Nederland.

Alexander van der Laan, werkzaam als residential real estate advisor voor Capital Value vanuit Londen, gaf een presentatie van de eerste onderzoeksresultaten van het nog te verschijnen onderzoek naar de Europese woningbeleggingsmarkt. Hieruit blijkt dat Nederland op de derde plaats staat waar investeerders komende jaren in huurwoningen willen beleggen. De tekorten die dreigen te ontstaan op de Nederlandse woningmarkt en de goede rendement/risicoverhouding worden door steeds meer buitenlandse partijen als kans gezien.

Deze eerste onderzoeksresultaten werden met grote belangstelling ontvangen waarna men na de presentatie vervolgens aan tafel kon. In een informele setting was er uitgebreid de gelegenheid voor internationale investeerders om Nederlandse partijen te leren kennen en ervaringen uit te wisselen met betrekking tot investeren in (Nederlands) residentieel vastgoed .

Indien u geïnteresseerd bent in onze onderzoeksresultaten, of wilt deelnemen aan onze internationale onderzoek naar de Europese residentiële markt neem dan contact op via research@capitalvalue.nl.

Lees ook: Vastgoedmarkt, 8 oktober 2013: Grote belangstelling van beleggers voor Nederland