Capital Value verkoopt complex Raadhuisstaete te Spijkenisse

Nieuws 10 apr 2017

Capital Value heeft onlangs namens Stichting Maasdelta Groep het complex "Raadhuisstaete" gelegen aan de Raadhuislaan te Spijkenisse verkocht. Het complex is verkocht aan een particuliere belegger. Het gaat om 15 meergezinswoningen, circa 2.800 m² kantoor-/winkelruimte en diverse parkeerplaatsen. Het complex is onaangebroken en niet gesplitst in appartementsrechten.

Capital Value adviseerde Stichting Maasdelta Groep bij de verkoop en Houthoff Buruma heeft de verkoop juridisch begeleid. City Business Beheer B.V. zal in samenwerking met Q Makelaars het beheer en de verhuur voor de koper verzorgen.

Chanine van Kleij, specialist woningcorporaties bij Capital Value, die de verkoop begeleidde: “Onder andere door de regelgeving vanuit de Woningwet richten steeds meer corporaties zich op hun kerntaak: het verhuren van woningen aan de doelgroep. Dit complex paste niet meer binnen de portefeuillestrategie van Maasdelta, gezien de commerciële eenheden in het complex. Deze transactie is een mooi voorbeeld van samenwerking tussen een woningcorporatie en een investeerder, voor wie dit complex een prima aanvulling is op zijn huidige portefeuille”.

Voor meer informatie over deze transactie kunt u contact opnemen met Chanine van Kleij.