Capital Value wint opnieuw FD Gazellen Award

Nieuws 24 okt 2019

Capital Value heeft opnieuw de FD Gazellen Award gewonnen. Dit betekent dat wij ook dit jaar weer tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Naast de aanhoudende groei in het aantal transacties dat wij jaarlijks begeleiden, groeide ook onze dienstverlening op het gebied van taxaties explosief.  Wij zijn enorm trots op dit resultaat! 

Ruben Smulders, directeur Taxaties: “Zowel in omzet als in aantal medewerkers hebben we de afgelopen jaren een enorme groei meegemaakt. Daarbij hebben wij onze kwaliteit altijd voorop gesteld. Daar hebben wij veel in geïnvesteerd. Zo hebben ook onze jongste taxateurs in het afgelopen jaar een RT certificering behaald, zijn we aangesloten bij RICS én NVM en zijn onze processen ISAE 3402 Type II gecertificeerd. Het is mooi dat al onze inspanningen leiden tot het winnen van deze mooie prijs.”

FD Gazellen 2019
De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Capital Value won ook in 2015 en in 2018 een FD Gazellen Award. Sinds 2018 wordt niet alleen naar omzetgroei gekeken, maar wordt ook de winstgevendheid en het aantal FTE meegerekend om een gebalanceerd en compleet beeld te schetsen. Wel wordt omzetgroei als belangrijkste factor gezien en weegt deze voor 50% mee. De overige twee factoren tellen ieder voor 25% mee.

Uitreiking prijzen op 12 november
De uitreiking van de FD Gazellen Awards in de regio Oost vindt plaats op 12 november. Bij de feestelijke uitreiking worden ook de allersnelste groeiers per regio bekend gemaakt. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot ?2 miljoen), middelgroot (tot ?10 miljoen) en groot (?10 miljoen en meer).