Capital Value wint voor de vierde maal FD Gazelle Award

Nieuws 29 okt 2020

Wij zijn voor de vierde keer FD Gazelle! Ook dit jaar behoren wij tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Capital Value won drie keer eerder een FD Gazellen Award, in 2015, 2018 (Zilver) en 2019 (Brons). Wij zijn enorm trots dat wij de award in ontvangst mogen nemen en danken onze opdrachtgevers voor het vertrouwen.

Het grootste team van specialisten op de woningbeleggingsmarkt
Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award wordt gekeken naar de omzetgroei, de winstgevendheid en het aantal FTE over de afgelopen drie jaar. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid naar het grootste team van specialisten op de woningbeleggingsmarkt in Nederland op het gebied van transactiebegeleiding en taxaties van woningen en zorgvastgoed. Met name onze taxatiedienstverlening heeft in die periode een explosieve groei meegemaakt. Ruben Smulders, directeur Taxaties: “We zijn enorm trots dat we ons FD Gazellen 2020 mogen noemen. Daar hebben we hard voor gewerkt en veel voor geïnvesteerd. Wij hebben een fantastisch team met ervaren RT taxateurs en jonge ambitieuze professionals die altijd voor elkaar klaarstaan. We investeren voortdurend in de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarin willen we de beste zijn. We verzorgen opleidingen voor onze medewerkers, we zijn aangesloten bij RICS én NVM en onze taxatieprocessen zijn ISAE 3402 Type II gecertificeerd. Het is mooi dat al onze inspanningen leiden tot het winnen van deze mooie prijs.”

Digitale Uitreiking FD Gazellen 2020 op 19 november a.s.
De Awards worden dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt. De uitreiking van de FD Gazellen Awards vindt plaats op 19 november. Tijdens deze digitale bijeenkomst worden ook de snelste groeiers per regio bekend gemaakt. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot ?2 miljoen), middelgroot (tot ?10 miljoen) en groot (?10 miljoen en meer). Kijk voor meer informatie op fd.nl/dossier/fd-gazellen.