Capital Value wint zesde FD Gazelle Award

Nieuws 20 okt 2022

Capital Value heeft voor de zesde maal een FD Gazelle Award gewonnen. De FD Gazellen worden jaarlijks uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn enorm trots dat wij weer in deze prestigieuze lijst staan, zeker gezien de huidige marktomstandigheden. Wij danken iedereen voor het vertrouwen in onze organisatie.

Ruben Smulders, directeur Capital Value Taxaties: “Zowel in omzet als in aantal medewerkers hebben we met name met onze taxatiedienstverlening een enorme groei meegemaakt in de afgelopen drie jaar. Ons bedrijf bestaat uit een mooie combinatie van zeer ervaren vastgoedadviseurs en taxateurs en jonge ambitieuze professionals die altijd voor elkaar klaarstaan. We blijven inspelen op de veranderingen in de markt en investeren veel in onderzoek op de markt en opleidingen voor ons personeel. Het is mooi dat al onze inspanningen leiden tot het winnen van deze mooie prijs.”

Over de FD Gazellen Awards
De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad. De Awards werden dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Capital Value won vijf keer eerder een FD Gazellen Award, in 2015, 2018 (Zilver), 2019 (Brons), 2020 en 2021. Om in aanmerking te komen voor een FD Gazelle Award wordt gekeken naar de omzetgroei, de winstgevendheid en het aantal FTE over de afgelopen drie jaar. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van het FD.