Capital Value wint zevende FD Gazellen Award!

Nieuws 17 okt 2023

Voor de zevende keer heeft Capital Value een FD Gazelle Award gewonnen. De FD Gazellen worden jaarlijks uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn enorm trots dat wij weer in deze prestigieuze lijst staan, zeker gezien de huidige marktomstandigheden. Wij danken iedereen voor het vertrouwen in onze organisatie.

Ruben Smulders, directeur Capital Value Taxaties: “Zowel in omzet als in aantal medewerkers hebben met name onze taxatie- en consultancydiensten een enorme groei meegemaakt in de afgelopen drie jaar. Ons bedrijf bestaat uit een mooie combinatie van zeer ervaren vastgoedadviseur, taxateurs, consultants en jonge ambitieuze professionals die altijd voor elkaar klaarstaan. We blijven inspelen op de veranderingen in de markt en investeren veel in onderzoek op de markt en opleidingen voor ons personeel. Het is mooi dat al onze inspanningen leiden tot het winnen van deze mooie prijs.”

Over de FD Gazellen Awards
De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad. De Awards worden dit jaar voor de twintigste keer uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Capital Value won zes keer eerder een FD Gazellen Award, in 2015, 2018 (Zilver), 2019 (Brons), 2020, 2021 en 2022. Om in aanmerking te komen voor een FD Gazelle Award wordt gekeken naar de omzetgroei, de winstgevendheid en het aantal FTE over de afgelopen drie jaar. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van het FD.