Daelmans Vastgoed koopt woningportefeuille van Syntrus Achmea RE&F

Nieuws 24 sep 2018

Daelmans Vastgoed investeert in een groot aantal woningen en appartementen en breidt daarmee het aantal particuliere huurwoningen in de portefeuille flink uit. De vastgoedbelegger koopt 266 woningen (226 eengezinswoningen en 40 appartementen) van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, dat optreedt namens een van zijn klanten. Capital Value trad op als adviseur van verkoper. De woningen zijn gebouwd tussen 1988 en 2000. Daelmans Vastgoed verjongt hiermee haar portefeuille. Bovendien liggen de woningen in Friesland, Drenthe, Flevoland, Gelderland en Noord Brabant. Dit betekent dat er sprake is van een grote geografische spreiding binnen Nederland.

Zeer goed onderhouden woningen
“De woningen zijn gemiddeld 20 jaar oud en verkeren is zeer goede staat”, vertelt Jeroen Gorissen, portefeuillemanager bij Daelmans Vastgoed. “Buiten de goede geografische spreiding en verjonging van onze portefeuille hebben we nu nog meer diversiteit van  woningentypes in ons bestand. In Friesland hebben we geïnvesteerd in royale tweekappers en appartementen. De woningen in Assen, Emmen en Almere zijn levensloopbestendig. Alle woningen en appartementen hebben een energielabel A,B of C.”

  Over Daelmans Vastgoed
Met bijna 3.000 woningen in Nederland, België en Duitsland, is Daelmans Vastgoed één van de grotere particuliere beleggers van ons land. Daelmans Vastgoed is een echt familiebedrijf dat zich onderscheidt door een transparante en solide werkwijze. Respect voor gebouwen en huurders is bij Daelmans Vastgoed een groot goed. “Alle disciplines hebben we in eigen huis, van aan- en verkoop tot administratie en technisch beheer. Dat is onze kracht”, besluit Gorissen.