De Goede Woning start met de verkoop van 3 complexen in Zoetermeer

Nieuws 18 mei 2017

Woningcorporatie De Goede Woning start 18 mei 2017 met de verkoop van 3 complexen in de wijken Rokkeveen, Palenstein, Dorp en Meerzicht in Zoetermeer. De complexen bestaan uit 55 woningen en 62 garageboxen. Capital Value zal het verkoopproces begeleiden. De verkoop is op 18 aangekondigd via een advertentie in Het Financieele Dagblad en het Algemeen Dagblad.

De investering bestaat uit een portefeuille van 3 complexen, een woningcomplex met 17 eengezinswoningen, een woningcomplex met 38 meergezinswoningen en een complex met 62 garageboxen. De woningcomplexen zijn onaangebroken en goed bereikbaar via de uitvalswegen A12 en N470.

Arjen Jaarsma, manager Wonen van De Goede Woning: ‘De kerntaak van De Goede Woning is het bouwen en verhuren van sociale huurwoningen en het betaalbaar houden van haar woningen voor de doelgroep. De huurprijzen van de woningen die te koop aangeboden worden, liggen hoger dan de huurliberalisatiegrens en behoren daardoor tot de vrije sector. De Goede Woning gaat de opbrengt van de verkoop inzetten voor de bouw van extra sociale huurwoningen in Zoetermeer.’ 

Indien u interesse heeft in verwerving van het complex verzoeken wij u uiterlijk dinsdag 27 juni 2017, 12.00 uur een bieding uit te brengen. Graag verwijzen wij u voor meer informatie over het complex naar Corporatiemarkt of u kunt direct contact opnemen met Capital Value.