Delta Lloyd Vastgoed koopt 35 nieuwbouwwoningen in Helmond Brandevoort

Nieuws 3 okt 2016

Delta Lloyd Vastgoed en de ontwikkelingscombinatie Hurks ? Adriaans Brandevoort V.O.F. hebben een overeenkomst gesloten voor een nieuwbouwproject met in totaal 35 woningen in Helmond Brandevoort. De woningen worden turn-key opgeleverd.

De ontwikkeling in Helmond Brandevoort, een samenwerking tussen Hurks en Adriaans Bouwgroep, omvat in totaal 35 woningen met een oppervlakte tussen de 106 en 116 m². De woningen maken onderdeel uit van de nieuwe buurt Liverdonk, die ten westen van De Veste wordt gebouwd. In Liverdonk worden met name grondgebonden woningen gerealiseerd in een dorpse omgeving met veel groen. Oplevering is gepland in de tweede helft van 2017.

Igno Schings, manager Vastgoed van Delta Lloyd: Deze aankoop is passend in het beleid om onze woningportefeuille uit te breiden en te verjongen. Wij zijn zeer positief gestemd over de samenwerking met bouwers en ontwikkelaars waardoor wij onze groeiambities kunnen waarmaken. We zijn blij dat we dit project van de ontwikkelingscombinatie Hurks ? Adriaans Bouwgroep hebben kunnen verwerven. We verwachten op korte termijn meerdere nieuwe aankopen te kunnen melden.

Erik Leijten, mede-directeur namens de ontwikkelingscombinatie Hurks-Adriaans: “Wij zijn zeer verheugd met deze verkoop aan Delta Lloyd Vastgoed. Brandevoort is en blijft een belangrijke ontwikkellocatie waar we in staat blijken een interessante woonwijk te maken. Deze aankoop door DL onderstreept het vertrouwen van de markt in Brandevoort.

Marijn Snijders, directeur Capital Value: “Het is van groot belang dat het kapitaal dat op dit moment bij pensioenfondsen beschikbaar is om te investeren in nieuwbouw ook kan worden aangewend. De investering van Delta Lloyd Vastgoed in deze nieuwbouwwoningen betekent wederom een impuls voor de woningmarkt.”

Capital Value adviseerde Delta Lloyd Vastgoed in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff.   Voor meer informatie over deze transactie kunt u contact opnemen met Thijs Meijer.