Elan Wonen start met verkoop complexen Heemstede en IJmuiden

Nieuws 5 sep 2017

Woningcorporatie Elan Wonen start met de verkoop van wooncomplex De Waterhof in Heemstede en wooncomplex De Komeet in IJmuiden. De complexen bestaan uit in totaal 99 woningen en een commerciële ruimte. Capital Value zal het verkoopproces begeleiden. De verkoop is op 5 september aangekondigd via een advertentie in Het Financieele Dagblad.

Wooncomplex De Waterhof in Heemstede bestaat uit drie woonblokken, waarvan twee met koopappartementen (Haven en Wig) en één met vrije sector huurappartementen (Dreef). De investering heeft betrekking op woonblok Dreef met 39 kwalitatief hoogwaardige en luxueuze appartementen verdeeld over 4 woonlagen. Daarnaast beschikt het complex over 39 parkeerplaatsen en bergingen in de onderbouw.

Wooncomplex de Komeet in IJmuiden betreft een woontoren met 60 appartementen verdeeld over 12 verdiepingen en een commerciële ruimte op de begane grond. Daarnaast beschikt het complex over 60 parkeerplaatsen en bergingen in de onderbouw.

Indien u interesse heeft in verwerving van het complex verzoeken wij u uiterlijk dinsdag 17 oktober 2017, 12.00 uur een bieding uit te brengen. Graag verwijzen wij u voor meer informatie over het complex naar Corporatiemarkt of u kunt direct contact opnemen met Capital Value.