Grouwels Vastgoed verwerft de Navis portefeuille van Stichting Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij

Nieuws 9 feb 2024 Grouwels Vastgoed verwerft Navis portefeuille

NLV heeft namens haar opdrachtgever Stichting Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij 170 woningen en 4 commerciële units, verdeeld over 5 plaatsen in Nederland, verkocht aan Grouwels Vastgoed. De woningen zijn verdeeld over 5 onaangebroken complexen die hoofdzakelijk verhuurd zijn in het middeldure huursegment. De verkoop past binnen de strategische inrichting van de portefeuille van het Stichting Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij.

Remy van Dinther, Acquisiteur NLV: ”Wij zijn blij met het goede resultaat van de verkoop, welke geheel past in de strategie van het fonds. Naast deze verkoop blijft er  onverminderd interesse in het investeren in de Nederlandse woningmarkt.”

Richard Dohmen, Algemeen Directeur Grouwels Vastgoed: ”Grouwels Vastgoed onderstreept met deze acquisitie het bestaande vertrouwen in de Nederlandse woningmarkt. Deze mooie portefeuille levert een duurzame bijdrage aan de gewenste groei van onze Nederlandse woningportefeuille.”

Jens van Hasenbroek, Directeur Transacties Capital Value: ”Gezien de gunstige karakteristieken van de portefeuille (onaangebroken wooncomplexen, gunstige energie labels en verhuurd in het middeldure huursegment) was er veel interesse van investeerders. Deze transactie tussen Stichting Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij en Grouwels Vastgoed toont aan dat er vertrouwen is in Nederlandse woningbeleggingen. Ik kijk dan ook zeer positief uit naar de rest van 2024.”