Haag Wonen start verkoop woon-zorgcomplex in Den Haag

Nieuws 11 apr 2019

Woningcorporatie Haag Wonen start met de verkoop van woon-zorgcomplex Eden in Den Haag. De investering bestaat uit 30 intramurale zorgwoningen, 2 kinderdagverblijven, 2 bedrijfsruimten en 16 bijbehorende parkeerplaatsen. Capital Value zal de verkoop begeleiden. De verkoop is op donderdag 11 april 2019 openbaar aangekondigd via een advertentie in Het Financieele Dagblad. 

Het complex ligt in de Rivierenbuurt in het centrum van Den Haag en omvat in totaal 67 huur- en koopwoningen en 63 parkeerplaatsen. Het complex is opgeleverd in 2011. De 30 intramurale zorgwoningen die tot de investering behoren zijn bestemd voor geriatrische patiënten en bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Op de begane grond bevinden zich 2 kinderdagverblijven en 2 bedrijfsruimten. De 16 parkeerplaatsen liggen in een ondergelegen parkeergarage. Indien u interesse heeft in verwerving van het woon-zorgcomplex verzoeken wij u uiterlijk

dinsdag 21 mei 2019, 12:00 uur
een bieding uit te brengen. Graag verwijzen wij u voor meer informatie over het complex naar Zorgvastgoedmarkt of u kunt direct contact opnemen met Gerry Alberti.