Habion start verkoop wooncomplex en perceel grond in Eelde

Nieuws 12 jul 2018

Habion start met de verkoop van een wooncomplex en nabijgelegen perceel grond in Eelde (provincie Drenthe). Het complex en perceel grond worden aangeboden in combinatie met een nabijgelegen woonzorgcomplex en perceel grond van Lentis. Door deze gezamenlijke aanpak biedt deze verkoop mooie kansen voor zowel beleggers als ontwikkelaars. Capital Value zal de verkoop begeleiden in samenwerking met Juffer Vastgoed.

De verkoop door Habion betreft een onaangebroken complex met 24 zelfstandige appartementen aan de Schoollaan 20 (a t/m x).  Het perceel grond heeft een oppervlakte van circa 5.118 m². De verkoop van Lentis betreft een woonzorgcomplex van 20 onzelfstandige studio’s aan de Schoollaan 22 en een nabijgelegen perceel grond van 9.768 m². 

Habion is een landelijke corporatie voor ouderenhuisvesting. In samenwerking met lokale partijen ontwikkelt en beheert Habion een diversiteit aan woonvormen voor senioren.

Lentis bestaat uit verschillende zorggroepen en diensten en is actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Lentis biedt ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en forensische gezondheidszorg aan cliënten van alle leeftijden.

Habion en Lentis bieden de portefeuille aan als geheel. Het is echter ook mogelijk om deelbiedingen uit te brengen. Indien u interesse heeft in verwerving verzoeken wij u uiterlijk dinsdag 25 september 2018 vóór 12.00 uur een bieding uit te brengen. Graag verwijzen wij u voor meer informatie over deze verkoop naar Corporatiemarkt.com of Zorgvastgoedmarkt.com. U kunt ook direct contact opnemen met Esther Murk, vastgoedadviseur.