Heembouw verkoopt 84 nieuwbouwwoningen in Noordwijkerhout en Delft

Nieuws 5 apr 2017

Heembouw heeft onlangs in totaal 84 nieuwbouwwoningen verkocht. Het betreft 44 appartementen verspreid over verschillende gebouwen in het centrum van Noordwijkerhout en 40 eengezinswoningen in het woonproject De Marlot in Delft. De koper is een particuliere belegger. Capital Value begeleidde Heembouw bij de transactie.

De nieuwbouw appartementen in Noordwijkerhout maken onderdeel uit van een complex dat in 2010-2012 is gerealiseerd in het centrum van Noordwijkerhout. De appartementen variëren in grootte en type. Het kleinschalige woonproject De Marlot in Delft bestaat in totaal uit 58 woningen, waarvan 18 woningen zijn verkocht aan particuliere kopers. Naar verwachting zullen de eerste woningen begin 2018 worden opgeleverd.

Arjan Koeleman, projectontwikkelaar bij Heembouw: “Wij zijn zeer tevreden met de uitstekende dienstverlening van Capital Value in alle fasen van het verkooptraject.”

Gerry Alberti, vastgoedadviseur bij Capital Value: “De woningen in Noordwijkerhout zijn zowel voor verhuur als verkoop aan te wenden en zijn bij uitstek geschikt voor 1 en 2-persoonshuishoudens, een markt waarvoor in Noordwijkerhout op het moment nauwelijks aanbod is.”

Voor meer informatie over deze transactie kunt u contact opnemen met Gerry Alberti.