Jubileumeditie Shared Value in EYE groot succes

Nieuws 11 apr 2022

Op 5 april jl. vond de jubileumeditie van Shared Value plaats, de jaarlijkse bijeenkomst van Capital Value over ontwikkelingen op de woningbeleggingsmarkt met als thema: Routekaart naar 1 miljoen woningen. Ruim 250 beleggers, ontwikkelaars en corporaties kwamen bijeen in het EYE Filmmuseum in Amsterdam. 

Het programma bestond uit een opening door Kees van Harten en Marijn Snijders (directie Capital Value) die na een korte terugblik op 10 jaar woningbeleggingsmarkt vooruit keken naar kansen om de komende 10 jaar voldoende betaalbare huur- en koopwoningen te realiseren.

Daarnaast werden inhoudelijke bijdragen geleverd door: Marja Appelman, Directeur Woningbouw Ministerie BZK Olaf Sleijpen, Directeur De Nederlandsche Bank Gertjan van der Baan, CEO Vesteda en Bestuursvoorzitter IVBN Cees van Boven, Bestuursvoorzitter Woonzorg Nederland Ook werd de Capital Value Scriptieprijs uitgereikt aan winnaar Jasper Kars, die met zijn scriptie over een waardevoorspellend model voor de woningmarkt een weekend naar New York won.  Bekijk hier de aftermovie: