Kennemer Haeve Vastgoed koopt wooncomplex in Duivendrecht

Nieuws 28 jan 2021

Kennemer Haeve Vastgoed heeft een wooncomplex met 12 recent gerenoveerde appartementen gekocht van een particuliere belegger. Capital Value begeleidde de transactie namens de verkoper. De juridische begeleiding was in handen van Core Notariaat. Kennemer Haeve Vastgoed werd juridisch bijgestaan door Erkamp Boot Willemsen Notarissen.

Het complex ligt nabij de oude dorpskern van Duivendrecht. Het wooncomplex is oorspronkelijk gebouwd in 1926 en in 2019 is gestart met de verbouwing van de karakteristieke woningen. In het complex zijn met de verbouwing 12 hoogwaardige driekamerappartementen gerealiseerd. De appartementen zijn turn-key opgeleverd aan Kennemer Haeve Vastgoed.

David Zentveldt, directeur Kennemer Haeve Vastgoed: “Wij zijn zeer verheugd met deze aankoop. De kwaliteit en grootte van de woningen en vooral ook de ligging direct tegen Amsterdam waren voor ons bepalend. We investeren volop en deze belegging past uitstekend in onze aankoopstrategie.”

Jens van Hasenbroek, vastgoedadviseur bij Capital Value: ” Het betreft een karakteristiek wooncomplex met gerenoveerde appartementen dat voor veel particuliere beleggers interessant was. De interesse om te blijven investeren in woningen is onverminderd hoog. Er is nog steeds veel geld beschikbaar en het aanbod blijft nog steeds achter bij de vraag.”