Maarsen Groep verkoopt Résidence Wisseloord aan Daelmans Vastgoed

Nieuws 1 nov 2017

Maarsen Groep heeft Résidence Wisseloord in Hilversum verkocht. Het complex bestaat uit acht parkvilla's met in totaal 87 hoogwaardige appartementen en een ondergelegen parkeergarage. De appartementen liggen op Landgoed Wisseloord in een bosrijke omgeving nabij het centrum van Hilversum. Koper is Daelmans Vastgoed. Capital Value begeleidde Maarsen Groep bij de verkoop, de juridische begeleiding werd verzorgd door notariskantoor Loyens & Loeff.

Over Résidence Wisseloord
Résidence Wisseloord biedt de hoogste kwaliteit en comfort aan de bewoners. Het complex, ontworpen door ZZDP Architecten, omvat drie- en vierkamerappartementen en tweekamer penthouses op de bovenste verdieping.

Monique Maarsen, algemeen directeur Maarsen Groep: “Deze verkoop is een strategische keuze op basis van onze jaarlijkse investeringsanalyse, het ‘momentum in de markt’, waarde-optimalisatie en onze nieuwe ontwikkelingsprojecten in de randstad.”

Jeroen Gorissen portefeuille manager van Daelmans Vastgoed: “Deze high end aankoop past perfect in onze strategie om de portefeuille verder duurzaam uit te breiden en te verjongen”.

Marijn Snijders, directeur Capital Value: “Het betrof een uniek project met een prachtige ligging en zeer luxe appartementen. Veel beleggers toonden interesse en hebben een bieding uitgebracht. We zien een duidelijke toename van de interesse onder beleggers voor hoogwaardige appartementen.”