Marijn en Kees nogmaals in actie voor Orange Babies – helpt u mee?

Nieuws 8 feb 2024

In maart gaan Marijn Snijders en Kees van Harten (algemene directie Capital Value) 10 dagen fietsen in Zuid-Afrika om geld op te halen voor Orange Babies. Elke donatie is van harte welkom en komt direct ten goede aan de projecten van Orange Babies. Helpt u mee? 

Marijn en Kees over de actie: “Een aantal jaren geleden kwamen wij in aanraking met het werk van Orange Babies. Om extra geld in te zamelen en met eigen ogen te zien hoe belangrijk het werk van Orange Babies is, deden wij in 2022 voor het eerst mee met de actie ‘Fietsen voor Orange Babies’. We haalden toen 10.000 euro op. Omdat extra geld nog steeds zo hard nodig is, hebben we besloten dit jaar weer de fysieke uitdaging aan te gaan en zo nogmaals een bijdrage te leveren om nieuwe projecten van deze fantastische organisatie mogelijk te maken.” 

Over Orange Babies
Orange Babies ambieert een wereld waar geen kinderen meer worden geboren met hiv en een samenleving waar moeders, kinderen en adolescenten die de gevolgen van de hiv epidemie aan den lijve ondervinden, een eerlijke kans op een toekomst hebben. Wilt u meer weten over het werk van Orange Babies, lees dan verder op de orangebabies.nl. 

Elke financiële bijdrage is welkom
Wilt u Marijn en Kees steunen om ook dit jaar weer minimaal 10.000 euro op te halen?

Voor ? 10,- krijgt een kind twee weken lang eten Voor ? 25,- kan een kind een kwartaal naar school Voor ? 100,- kan een kind hiv-vrij geboren worden

U kunt doneren via de actiepagina van Orange Babies.