Marijn Snijders en Kees van Harten bundelen krachten

Nieuws 10 jan 2012

Capital Value B.V. is een nieuwe gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van vastgoed-beleggingen en strategische vastgoedvraagstukken. De organisatie, een initiatief van Marijn Snijders en Kees van Harten, richt zich op het adviseren van institutionele- en particuliere beleggers, corporaties, overheid en ondernemingen. Het kantoor is gevestigd aan de Maliebaan 85 te Utrecht.

Professioneel, transparant en onafhankelijk advies
Capital Value adviseert bij strategische vastgoedvraagstukken, waardeert vastgoedportefeuilles  en verzorgt  transparante en gestructureerde transactiebegeleiding van beleggingsobjecten. Tevens biedt Capital Value directievoering bij de verkoop van omvangrijke vastgoedportefeuilles. Ten behoeve van haar dienstverlening investeert Capital Value in onderzoek naar ontwikkelingen in de vastgoedmarkt in samenwerking met universiteiten en hogescholen. Hierover zal periodiek worden gepubliceerd.

Marijn Snijders: “Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten. Onze dienstverlening is professioneel, transparant en onafhankelijk. De gespecialiseerde kennis en ervaring van Capital Value kent een solide basis door onderzoek, een uniek netwerk en samenwerking met de beste professionals uit de branche. Juist in deze onzekere markt is er behoefte aan gedegen advisering met visie.”

Specialist in woningbeleggingen
De partners van Capital Value zijn specialisten op de woningbeleggingsmarkt. Kees van Harten: “Ook in 2012 zien wij veel mogelijkheden in dit segment. Er is veel kapitaal bij beleggers beschikbaar om te investeren in verhuurde woningen. Onze  kennis  op dit gebied zullen wij komend jaar inzetten ten behoeve van corporaties  en institutionele beleggers die woningen willen verkopen. Wij zullen een actieve rol spelen in het bij elkaar brengen van corporaties, financiers, beleggers en overheid. Ook zullen wij initiatieven ondersteunen voor nieuwbouwprojecten. Met name in de groeigebieden is het van essentieel belang dat er voldoende huurwoningen worden gebouwd om het oplopende tekort tegen te gaan.” 

Ervaren professionals
Marijn Snijders en Kees van Harten werkten samen bij Jones Lang LaSalle en Troostwijk Makelaars. Marijn Snijders heeft  25 jaar ervaring in de vastgoedbranche. Als algemeen directeur van Troostwijk Makelaars O.G. en later als CCO en Chairman bij Jones Lang LaSalle was hij verantwoordelijk voor vele transparante verkoopprocessen voor pensioenfondsen, overheid en bedrijfsleven. Marijn Snijders was initiatiefnemer van vele onderzoeken in de vastgoedsector en werd in 2011 gekozen tot vastgoedman van het jaar. Kees van Harten is specialist in Nederland op het gebied van transactiebegeleiding van woningportefeuilles. Hij is betrokken geweest bij de complexgewijze verkoop en aankoop van meer dan 20.000 woningen. Kees van Harten heeft meer dan 15 jaar werkervaring, waarvan negen jaar bij Troostwijk Makelaars O.G. (lid MT) en Jones Lang LaSalle (National Director) waar hij verantwoordelijk was voor de commerciële structurering van verkoopprocessen van hoofdzakelijk woningportefeuilles. In 2011 was Kees van Harten betrokken bij de verkoop en aankoop van circa € 150 miljoen aan woningbeleggingen.

Lees ook:
PropertyNL 10 januari 2012: Marijn Snijders en Kees van Harten samen in Capital Value Vastgoedjournaal 10 januari 2012: Snijders richt met van Harten nieuw bedrijf op Vastgoedmarkt 10 januari 2012: Snijders en Van Harten in Capital Value