MeerWonen verkoopt 44 appartementen aan Altera Vastgoed

Nieuws 16 nov 2016

Stichting MeerWonen uit Roelofarendsveen heeft onlangs een woningcomplex van 44 geliberaliseerde huurappartementen aan de Rozenlaan in Oegstgeest verkocht. Dit complex uit 2006 bestaat uit 2 woongebouwen van elk 22 appartementen. De driekamerwoningen variëren in grootte van circa 90 tot 100 m². Het complex is voorzien van eigen parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Koper is Altera Vastgoed uit Amstelveen. Capital Value begeleidde het verkoopproces namens MeerWonen.

MeerWonen kijkt tevreden terug op deze geslaagde transactie, die plaats vond met instemming van alle betrokken partijen. Peter Hoogvliet, directeur-bestuurder van MeerWonen, is zeer te spreken over de professionele ondersteuning van Capital Value in dit gecompliceerde verkoopproces. Ook de rol van TeekensKarstens als de projectnotaris, was hierbij onmisbaar.

Kees van Harten, directeur Capital Value: “De ligging, het recente bouwjaar en het segment waarin de woningen zijn verhuurd, zorgen ervoor dat er veel belangstelling was voor deze woningen. Wij merken dat corporaties steeds vaker overwegen dit type vastgoed af te stoten om zich te kunnen richten op hun doelgroep en te investeren in sociale huurwoningen.”