NIEUW: Workshop complexgewijs verkopen

Nieuws 25 jul 2013

Capital Value is onlangs gestart met het aanbieden van workshops over de complexgewijze verkoop van corporatiewoningen aan beleggers. De workshop (een dagdeel) is mede ontwikkeld naar aanleiding van de concept circulaire die op 11 juli jl. door Minister Blok werd gepresenteerd, waarin een versoepeling van de regelgeving over complexgewijze verkoop wordt voorgesteld.  

De workshop is interessant voor bestuurders, verkoop- en assetmanagers en beleidsadviseurs van woningcorporaties en vindt plaats op kantoor van Capital Value te Utrecht. Deelname is kostenloos.

Mr C.A. (Kees) van Harten MRE MRICS, directeur Capital Value: “Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met de complexgewijze verkoop van huurwoningen aan beleggers. De afgelopen periode  kregen wij steeds vaker vragen van corporaties over de mogelijkheden van complexgewijze verkoop aan beleggers en de voorgenomen verruiming van de regels geldende voor het verkoopproces.  Een workshop biedt ons de mogelijkheid om meerdere corporaties tegelijkertijd van dienst te zijn. Ook ontstaat vaak een goede interactie omdat corporaties met dezelfde problematiek te maken krijgen.

De eerstkomende workshopdata zijn 10 september, 24 september en 2 oktober. Eventueel kan de workshop ook in-house worden gegeven (op aanvraag). Lees meer of meld u direct aan.

Bekijk ook het factsheet van Capital Value met een samenvatting van wijzigingen in de concept circulaire betreffende de complexgewijze verkoop van corporatiewoningen aan beleggers.