Record aantal bezoekers voor Shared Value 2020

Nieuws 19 feb 2020

Op maandag 10 februari 2020 vond Shared Value plaats, onze jaarlijkse bijeenkomst over de ontwikkelingen op de woning(beleggings)markt. Een record aantal beleggers, corporaties en ontwikkelaars waren aanwezig voor de presentatie van de nieuwste resultaten van ons onderzoek (De woning(beleggings)markt in beeld) en de inhoudelijke bijdrage van Peter Boelhouwer (TU Delft), Christian Fladeland (Heimstaden) en Wes Fuller (Greystar).  

Naast de presentaties omvatte het programma een paneldiscussie over de Amsterdamse woningmarkt met Laurens Ivens (gemeente Amsterdam), Allard van Spaandonk (Bouwinvest) en Eddo Rats (De Alliantie). 

UItreiking samenwerkingsaward
Ook dit jaar reikten wij een award uit aan twee partijen die door samenwerking een mooi project hebben kunnen realiseren in 2019. Deze prijs ging naar Vesteda en Van Vlijmen voor nieuwbouwontwikkeling The OX in Amsterdam.

Uitreiking Capital Value Scriptieprijs
Thijs Konijnendijk, Head of Research bij Capital Value, reikte de Capital Value Scriptieprijs uit. De winnaar, Chiel Verbeek, schreef een scriptie over ….