Resido Vastgoed verkoopt nieuwbouwbelegging in Apeldoorn

Nieuws 10 okt 2017

Resido Vastgoed B.V. heeft een nieuwbouwbelegging in Apeldoorn verkocht. Het betreft een complex met 16 appartementen en een gemeenschappelijke ruimte in de wijk Zevenhuizen. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 48 m² GBO en worden langjarig verhuurd. Capital Value begeleidde Resido Vastgoed bij de transactie.

De locatie is gekocht door Lammers Real Estate en zal door aannemersbedrijf Dons en Troost worden gebouwd. De verwachte oplevering is in april 2018.

Paul Bredewout ? Resido Vastgoed: “Als ontwikkelaar brengen we de wensen en belangen van de verschillende partijen bij elkaar. Door te verbinden leveren we maatwerk voor de omgeving, de eindgebruiker en de belegger.”

Marijn Snijders – Capital Value: “Het complex is een aanwinst voor Apeldoorn en de wijk Zevenhuizen in het bijzonder. In Apeldoorn wordt de komende jaren een groei van het aantal huishoudens verwacht. De realisatie van dit complex is een mooi voorbeeld van een goede samenwerking tussen marktpartijen om betaalbare woonruimte te ontwikkelen.”