Round Hill Capital koopt 184 woningen

Nieuws 2 feb 2016

De Britse investeerder Round Hill Capital heeft een woningportefeuille van 184 woningen gekocht van Amvest Investment Management uit een van haar fondsen. De portefeuille is verdeeld over 9 complexen verspreid over Nederland en omvat 17 eengezinswoningen, 167 appartementen en 139 parkeerplaatsen. De koopsom is niet bekendgemaakt. Capital Value begeleidde Amvest bij de verkoop van de portefeuille. De Brauw Blackstone Westbroek trad op als juridisch adviseur voor Amvest.

┬áKees van Harten, directeur Capital Value: “Wij constateren dat er nog steeds een grote vraag is naar portefeuilles van deze omvang. Zowel beleggers uit binnen- als buitenland toonden interesse in deze portefeuille”.

Michael Bickford, CEO van Round Hill Capital: “Round Hill Capital heeft een lange en bewezen staat van dienst als actieve investeerder en beheerder van woningen in Europa. We zijn zeer verheugd om onze portefeuille uit te breiden met deze acquisitie en zijn zeer gecommitteerd aan de Nederlandse woningmarkt.” Voor meer informatie over deze transactie kunt u contact opnemen met Mr C.A. (Kees) van Harten MRE MRICS. Lees meer: PropertyNL: Round Hill koopt voor 100 miljoen euro aan woningen Vastgoedmarkt: Round Hill koopt voor nog eens 60 miljoen euro aan woningen Vastgoedjournaal: Een tonnetje per huurwoningen, Round Hill koopt er bijna 1000 stuks van