SDK Vastgoed verkoopt nieuwbouwontwikkeling in Helmond

Nieuws 6 feb 2018

Gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed (werkmaatschappij van VolkerWessels) heeft via Capital Value 13 grondgebonden woningen in Helmond verkocht aan een particuliere belegger. De 13 eengezinswoningen worden gerealiseerd in de wijk Stepekolk (Brandevoort). Bij de verkoop werd de particuliere belegger bijgestaan door Cushman & Wakefield en Stuijvesant Wealth Strategy.

De 13 grondgebonden woningen zijn onderdeel van één van de laatste woningprojecten in Stepekolk. De realisatie daarvan is mede tot stand gekomen door de goede samenwerking met de gemeente Helmond, die in de afgelopen 20 jaar nauw betrokken is geweest bij de realisatie van de wijk.  De woningen liggen op ruime kavels en worden hoogwaardig afgewerkt. Daarnaast beschikken alle woningen over een parkeerplaats op eigen terrein. De bouw start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018.

Thijs Meijer, vastgoedadviseur nieuwbouw bij Capital Value: “Naast de vele grote deals met institutionele beleggers zien wij in toenemende mate interesse van particuliere beleggers voor kleinschalige en middelgrote nieuwbouwprojecten. Particuliere beleggers leveren op die manier een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van het woningtekort.”