Sité Woondiensten start verkoop wooncomplex ‘Schouwburgblok Lookwartier’ in Doetinchem

Nieuws 25 sep 2018

Sité Woondiensten start met de verkoop van het wooncomplex 'Schouwburgblok Lookwartier' in Doetinchem. De investering bestaat uit 66 woningen, 51 parkeerplaatsen en 2 commerciële ruimten. Capital Value zal de verkoop begeleiden. De verkoop is op 25 september openbaar aangekondigd via een advertentie in Het Financieele Dagblad en de Gelderlander.

Het complex bestaat uit vijf typen woningen met 14 appartementen, 29 urban villa’s en een commerciële ruimte aan de Ruimzichtlaan. Daarnaast zijn 4 atelierwoningen, 13 stadswoningen, 6 à la carte woningen en een commerciële ruimte gelegen aan de Koperen Kees. De woningen zijn geliberaliseerd, afgezien van één te liberaliseren woning. Alle woningen beschikken over een individuele buitenruimte en een groot deel van de woningen is aangesloten op een gemeenschappelijke binnenplaats.

Indien u interesse heeft in verwerving van het wooncomplex verzoeken wij u uiterlijk 7 november 2018, 12:00 uur een bieding uit te brengen. Graag verwijzen wij u voor meer informatie over het complex naar Corporatiemarkt of u kunt direct contact opnemen met Bob Vermeer.