Stadgenoot verkoopt 33 nieuwbouwappartementen op Oostenburg in Amsterdam

Nieuws 7 jul 2021

Woningcorporatie Stadgenoot heeft het nieuwbouwcomplex 'De Horizon' verkocht aan ERES REIT. Het complex bevindt zich aan de Oostenburgermiddenstraat en omvat in totaal 33 appartementen. Capital Value adviseerde Stadgenoot tijdens het verkoopproces. Het gebouw zal worden beheerd door het lokale team van ERESM (www.eresm.nl).

Het appartementencomplex, gelegen op eigen grond, is reeds gerealiseerd en opgeleverd. De twee- en driekamerappartementen hebben een woonoppervlakte variërend in grootte tussen 51,4 en 75,2 m² en zijn allen voorzien van een buitenruimte. Daarnaast is er een gemeenschappelijke binnentuin die wordt gedeeld met het naastgelegen complex, Het Eiland.

Bregje de Looff, vastgoedadviseur woningcorporaties bij Capital Value: “De appartementen liggen op een prachtige locatie op Oostenburg en zijn qua woonoppervlakte een mooie aanvulling op de woningvoorraad van de stad. Er was veel belangstelling voor verwerving van het complex. We zijn blij dat Stadgenoot deze transactie met een professionele belegger heeft kunnen bewerkstelligen.”