Start verkoop wooncomplex en perceel grond in Eelde

Nieuws 12 jul 2018

Namens Habion starten wij met de verkoop van een wooncomplex en nabij gelegen perceel grond in Eelde (provincie Drenthe). Het complex en perceel grond worden aangeboden in combinatie met een nabijgelegen woonzorgcomplex en perceel grond van Lentis. Door deze gezamenlijke aanpak biedt deze verkoop mooie kansen voor zowel beleggers als ontwikkelaars.

De verkoop door Habion betreft een onaangebroken complex met 24 appartementen aan de Schoollaan 20 (a t/m x). Het perceel grond is ter grootte van 5.118 m². De verkoop van Lentis betreft een woonzorgcomplex aan de Schoollaan 22 en een nabijgelegen perceel grond van 9.768 m². 

Habion en Lentis bieden de portefeuille aan als geheel. Het is echter ook mogelijk om deelbiedingen uit te brengen. Indien u interesse heeft in verwerving verzoeken wij u uiterlijk dinsdag 25 september 2018, 12.00 uur een bieding uit te brengen. Graag verwijzen wij u voor meer informatie over deze verkoop naar Corporatiemarkt of Zorgvastgoedmarkt. U kunt ook direct contact opnemen met Esther Murk, vastgoedadviseur.