Stichting Het Parkhuis start verkoop gezondheidscentrum in Dordrecht

Nieuws 14 aug 2018

Stichting Het Parkhuis start met de verkoop van gezondheidscentrum 'Eureka'. Villa Eureka is een gemeentelijk monument met een karakteristieke uitstraling, gelegen op een uitstekende locatie in Dordrecht. Capital Value zal de verkoop begeleiden. De verkoop is op 14 augustus openbaar aangekondigd via een advertentie in Het Financieele Dagblad.

De vrijstaande monumentale villa is volledig ingericht als gezondheidscentrum en heeft een oppervlakte van ca. 1.299 m². De hoofdhuurder van het complex betreft een apotheker die diverse ruimten onderverhuurt aan medici uit de eerstelijns gezondheidszorg. In 2006 is het pand volledig gerenoveerd, uitgebouwd en afgestemd op het gebruik voor eerstelijns zorgdoeleinden. Huurders en cliënten hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van 18 parkeerplaatsen in de parkeergarage en 7 parkeerplaatsen op het maaiveld.

Indien u interesse heeft in verwerving van het gezondheidscentrum verzoeken wij u uiterlijk donderdag 4 oktober 2018, 12:00 uur een bieding uit te brengen. Graag verwijzen wij u voor meer informatie over het complex naar zorgvastgoedmarkt.nl en funda.nl of u kunt direct contact opnemen met Jaap van Dijk.